Dienstverlening

Op individueel niveau
Onze aanpak op individueel niveau is erop gericht dat mensen hun eigen visie en doelen helder krijgen. In onze coachingstrajecten worden mensen zich bewust van hun vastgeroeste patronen waardoor ze altijd met dezelfde oplossingen komen en nieuwe oplossingen blokkeren.

Mangementcoaching
Loopbaandadvies

Op team niveau
Bij het team of een groep ligt bij ons de nadruk op het stimuleren van het vermogen om de dialoog met elkaar aan te gaan. In onze workshops, trainingen en teamsessies benadrukken we het (verander-)vermogen dat in de eigen invloedsfeer ligt.

Trainingen
Werkconferentie
Workshops

Op Organisatie niveau
Een organisatie zien we als een samenwerkingsverband tussen mensen. Het vermogen tot leren en veranderen van organisaties als geheel, begint volgens ons bij het focussen en het richten van energie. In onze aanpak leggen wij de nadruk op het creƫren van draagvlak en het inzetten van een transformatieproces. We nodigen mensen uit tot directe betrokkenheid door heel bewust interactie te stimuleren en te organiseren. Verder stimuleren we mensen om naar het geheel te kijken in plaats van alleen naar de delen.

HRM Interim
Organisatieadvies
Projectmanagement

Productontwikkeling
Onderstaande producten zijn specifiek ontwikkeld voor onze klanten en in-company uitgevoerd. Het ontwikkelen van producten is maatwerk en staat altijd ten dienste van een specifieke opdrachtgever. Inmiddels hebben we wel een aantal standaard producten, die door elke opdrachtgever kan worden afgenomen. Voor de uitvoering van de onderstaande workshops en trainingen zijn deskundige trainers beschikbaar.

Autonomieprogramma
Mobiliteitsprogramma
Loopbaaninterventieweek
Workshop veranderprocessen
Workshop kernkwaliteiten